ACTIE VOOR VOEDSELBANK AMSTERDAM:

EEN JAAR RIJST EN PASTA VOOR 1723 GEZINNEN IN AMSTERDAM !

 

Vis&Seizoen Festival helpt De Voedselbank Amsterdam!

Het doel van het Vis&Seizoen Festival is om elk gezin dat is aangesloten bij De Voedselbank Amsterdam (en dat gaat om ongeveer 1700 gezinnen!)  een jaar lang te voorzien van 1 pak rijst of pasta per week. Dit komt overeen met 45.000 kg rijst of pasta. Als we dat met z’n allen voor elkaar kunnen krijgen, dat is toch fantastisch?!

De inzet van het Vis&Seizoen Festival:

45.000 kilo rijst/pasta

* Wekelijks een pak rijst/pasta aan 1723 gezinnen

* Gedurende 1 jaar ofwel 88.596 pakken rijst/pasta.

Voedsel Doneren

De Voedselbank Amsterdam is een vrijwilligersorganisatie die voor het voedsel en al de kosten van de organisatie geheel afhankelijk is van sponsors, donateurs en subsidiegevers. Zonder deze ruimhartige bijdragen zouden zij hun klanten niet van dienst kunnen zijn. De voedselbank Amsterdam heeft steeds meer voedsel nodig en ook meer geld om onze diensten te kunnen verbeteren en daar waar nodig uit te breiden. Bijdragen van zowel bedrijven als particulieren, in natura of pecunia, worden zeer op prijs gesteld.

U heeft voedsel over?

Het draait bij de Voedselbank om etenswaren. Hoe meer en hoe gevarieerder voedsel er binnenkomt, des te beter zij hun klanten kunnen helpen. Voedsel moet wel nog minimaal een week houdbaar zijn i.v.m. de distributietijd.

Wilt u voedsel doneren, neem dan contact op met het distributiecentrum.
Uiteraard houdt de Voedselbank Amsterdam zich aan de richtlijnen voor voedselveiligheid zoals opgesteld door de Voedsel en Waren Autoriteit.

Voor wie is er een voedselpakket beschikbaar?

Voedselpakketten zoals die door de Voedselbank worden verstrekt, zijn bedoeld als noodhulp voor mensen die voor kortere of langere tijd financieel echt niet rond kunnen komen. Ze zijn niet bedoeld als extraatje voor mensen die het niet breed hebben.
Tijdens een intakegesprek toetsen we daarom aan de hand van landelijke voedselbankcriteria of iemand in aanmerking komt voor een voedselpakket.

Koop een kaartje voor dit fantastische festival en steun de Voedselbank van Amsterdam!

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voedselbank Amsterdam/
Distributiecentrum NH

Telefoon (020) 638 44 77
E-mail info@voedselbank.org

Meer contactgegevens