*** HET ZES GANGEN VIP MENU ***

Exterior

Hilton Hotels / Marcel de Leeuw

Mousse van kreeft en tomaat, gegrilde kreeft, Parmezaanse kaas en gedroogde trostomaat

Sofitel_Legend_The_Grand_Amsterdam1

Sofitel Legend the Grand / Andrew Gaskell

Gebakken langoustine met een cannelloni van Sockeye zalm, curry mayonaise en geposte quinoa

Amsterdam_Amstel_Hotel_002

Intercontinental Amstel Hotel / Roger Rassin

Intercontinental “Paella”, coquille, mosseltjes, konijn, chorizo en Crustacee

Isle-of-Holland_Amsterdam-Hotels_Hotel-Okura_Exterior

Hotel Okura / Onno Kokmeijer

Gebakken zeetong met kokkels van het Wad, zilte groenten en saus met gerookte boter en lavas

conservatorium

Conservatorium Hotel / Schilo van Coevorden

Gemarineerde black cod/kalfsjus/groene miso/eekhoorntjes brood

achter_htd1

Grand Hotel Huis ter Duin / Walter Rietbergen

Taartje gevuld met chocolade uit de Ivoorkust gevuld met Noordwijkse duinbessen, karamel van zeezout en zand van chocolade