Het Programma 2014

 

Drie dagen lang smullen van heerlijke duurzame visgerechten in de oude markthal op het Food Center terrein in Amsterdam.  Rondom het centrale kooktheater kun je verschillende thematische foodcorners vinden AZIATISCH | MEDITERIAANS | BIG GREEN EGG (ALASKA ZALM) | VIS &INNOVATIE Iedere dag heeft een leuk en afwisselend programma, waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Genieten van de vier uiteenlopende Fish corners, culinair vermaak op hoog niveau, Topchefs die hun fish signature dishes klaarmaken, kidsentertainment en veel meer. Dit alles onder genot van een heerlijk glas wijn, hoe kan je je avond nog beter invullen?

Donderdag 2 oktober VIP Benefietdiner

Voor deze avond kan je een kaart voor kopen voor € 125,- per persoon. Wanneer je eenmaal zit, kan de belevenis beginnen. Je wordt helemaal in de watten gelegd met een 6 gangen diner op 5 sterren niveau en een bijpassend wijnarrangement. De avond wordt geheel verzorgd door:

  • Hotel Okura
  • Intercontinental Amstel Hotel 
  • Conservatorium Hotel
  • Hilton Netherlands & Belgium
  • Grand Hotel Huis ter Duin
  • Sofitel Legend The Grand

Op de VIP avond word je verwacht om 17:00. We serveren eerst een lekker glas champagne en proosten op een fantastische avond. Om 18:00 starten we met het 6 gangen diner. Het is een avondvullend programma en het duurt tot 23:00, met uitloop naar 23:30.  Houd hier rekening mee met het openbaar vervoer.

Vrijdag 3 oktober 

Vrijdag is de Sterren-Avond. Op deze avond staan de (Michelin) sterren restaurants op het podium die uw aandacht zullen trekken. De gerechten die de chefs klaarmaken op het hoofdpodium kan je volgen op de grote schermen. 

Naast de chefs van het hoofdpodium, kan je uiteraard proeven en smullen van alle culinaire hapjes wat alle foodcorners klaarmaken. Een overheerlijke fishburger van de Bigg Green Egg, of een verse sushiroll van de Aziatische corner.

Zaterdag 4 oktober

Op zaterdag staan de (sterren) chefs van bekende (en minder bekende) restaurants wederom weer de sterren van de hemel te het koken op het centrale kookeiland. 

Je kan weer genieten van al het lekkers wat de deelnemende topchefs je te bieden hebben. Ook hier kan je proeven van de Aziatische corner,een vers schaaltje oesters van de Fruit de Mèr corner, een heerlijk Barbecue visgerecht van de Big Green Egg of inspiratie op doen bij de Vis&Innovatie corner.

Dus, kom en proef van al dat lekkers wat duurzame vis je te bieden heeft!!

De indrukwekkende line-up

Robbert Kranenborg | Toscanini | Restaurant Tante Koosje | De Bokkedoorns | Brasserie Paardenburg | Grand Hotel Huis ter Duin | Restaurant ML | In den Rustwat | Sushi Time | De Posthoorn | en nog veel meer!